Nya spelet från NetEnt – Red Riding Hood

Nya spelet från NetEnt – Red Riding Hood

Red Riding Hood är ett nytt spel från NetEnt som är helt fullproppat med specialfunktioner och bonusar! Ett väldigt roligt spel om man gillar sånt, och vem gör inte det?

I spelet följer man med Rödluvan på en legendarisk skogspromenad på väg till mormors hus. Spelet sägs bjuda på sagolika vinster, själv tycker jag att specialfunktionerna är sagolika så att det räcker och blir över. Okej nästan, en vinst sitter ju inte fel.

red riding hood netent casino

Jag ska försöka få med alla funktionerna här:

  • Sticky Wild re-spins: symbolen visas på hjul två, tre och fyra. Få minst två symboler för att aktivera en Sticky Wild re-spin där hjulen snurrar igen men Wilden stannar kvar för ökad vinstchans.

Slumpmässiga funktioner: det finns tre olika slumpmässiga funktioner som dyker upp under spelets gång. Alltså tre olika funktioner som kan dyka upp oavsett vilka symboler du snurrar fram, jag tycker det är en jätterolig grej! De slumpmässiga funktionerna är som följer:

  • Fairy Magic spins: mellan 5-9 slumpmässiga symboler visas i ett kluster förutsatt att ingen vinst har tilldelats under huvudspelet.
  • Fairy Surprise: om ingen vinst tilldelats väljs en symbol slumpmässigt från symbolerna för medelvinst.
  • Fairy Wild spins: minst tre wild-symboler dyker slumpmässigt upp och delar ut en re-spin efter att vinst betalats ut.

Tre bonussymboler som ser ut som en kista aktiverar en av tre bonusfunktioner!

  • Beware of the wolf-bonus: den roligaste eftersom att det är ett spel där det finns möjlighet till flera olika sorts vinster.
  • Free Spins: i free spins-läget aktiveras 10 free spins.
  • Coin Win: kanske den bästa beroende på vilken insats du spelar med eftersom att den multiplicerar denna med 15.

Jag vet inte ens om jag fått med alla funktioner i texten men det var allt jag kunde komma ihåg just nu. Som sagt, sjukt roligt spel och det känns som vinstchanserna är riktigt bra också. Return to player ligger på 96,33 %. Jag hade riktigt kul med detta spelet och det kan gott bli en ny favorit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *