Sugen på en liten jackpot?

Sugen på en liten jackpot?

Ja liten och liten, det är fel ordval. Hall of Gods har kommit upp i ett ruggigt bra belopp på över 70 miljoner kronor! Jag sitter och snurrar hjulen för fullt just nu, för när jackpotten är så här hög så kan den falla ut precis vilken sekund som helst!

hall of gods slot

Om du inte har spelat något på Hall of Gods innan så berättar jag gärna lite om spelet här. Det är väl värt ett par spinn, oavsett om du är ute på jackpot-jakt eller om du bara vill spela lite för att det är kul! Jag kör på båda delarna!

Hall of Gods är ett NetEnt-spel som är lite inspirerat av vikingatiden. Tack vare ljud och design har man lyckats få spelet att se väldigt spännande och inbjudande ut. Nordisk mytologi med asagudar och allt vad det innebär bjuder på en väldigt rolig spelupplevelse.

När du spelar Hall of Gods ska du hålla utkik efter hammaren som är nyckeln till bonusspelet där jackpottarna väntar. Tre hammar-symboler startar bonusspelet där 15 sköldar uppenbarar sig. Sköldarna ska du slå sönder och hoppas på att du får tre jackpot-symboler vilket då ger vinst. Även om du inte skulle ha turen att vinna just en jackpot så kommer du kunna kamma hem någon form av vinst i bonusspelet!

Wild som ersätter alla symboler finns också, samt scatters. Minst tre scatters aktiverar free spins-läget där du som mest kan få 20 free spins och alla vinster multipliceras med tre. Du kan också vinna fler free spins under pågående runda.

Jag tycker att Hall of Gods är ett riktigt spännande spel och föredrar det faktiskt framför Mega Fortune som är ett av NetEnts andra väldigt populära jackpotspel. Jag spelar gärna på jackpotspel när beloppen är så här höga, för då vet man att vinsten kommer att delas ut när som helst.

Under tiden är det lätt att fantisera om vad man skulle göra med sin vinst. Starta eget eller sluta jobba helt? Åka på en lång resa till något lyxigt ställe, köpa båt eller ny bil? Det finns många möjligheter med den summan…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *